Skip to main content
Fragt 39 kr. - Gratis over 499
1-2 Dages levering
ferskvandsperler

Generelt er dråbe perler et godt valg til at adskille sig til de mest brugte perler på grund af deres unikke design og muligheder

Det kan godt være at de første billeder der kommer til os når vi snakker om dråbe perler er en vintage scene med ikke fashionable perler. Jeg er uenig. Som alle smykkedele, er placering og selve designet der gør en forskel.

Dråbe perler er perler med et unikt og alsidigt design. Dråbe perler kommer i forskellige størrelser, former og farver, hvilket gør dem ideelle til at skabe unikke og alsidige smykkedesign med et poleret og elegant udseende. De er nemme at arbejde med og kan bruges i forskellige smykkefremstillings-teknikker, såsom wire wrapping, trådning og perle vævning.

Jeg faldt fuldstændig for de farvede dråbeformet ferksvandsperler vi har på lager. De er gennemboret i toppen, dvs. at de kommer ikke til at sidde statiske på wire. Jeg elsker idéen om at de har mulighed for at bevæge sig lidt og give lidt frihed til designet.

Øreringe med dråbe

Så laver jeg først nogle øreringe. Jeg bruger memory wire til at lave selv hoops, som kan klippes med en bidetang og bøjes til den ene ende og laves et øje med en rundtang til den anden ende. Nem og en god idé til at lave maaaange hoops ; )

Man skal bare vælge antal dråbe perler man vil have på hoop, og klippe memory wire.

Jeg blev så glad for det færdige resultat, at jeg prøvede at blande to forskellige dråber. Miyuki dråber. Resultatet var også super flot! Se selv:

Den med Miyuki perler er mere “organiseret”, da dråberne er lidt mindre i størrelse og de placerer sig hvor de har plads mellem de større dråber. Hoop uden Miyuki er mere “crazy”, da dråber samler sig mere frit.

Halskæde med dråber

Vi kan altid finde en undskyldning til at bære en flot halskæde, ikke? Eller til en gave… Her har jeg besluttet mig at lave projektet til et sæt.

Da øreringe er lavet af memory wire i stål, finder jeg perler der passer med farven. Miyuki bugles og Miyuki dråber, samt med nogle små hematite. Sammen med tråd, klemmeperler og lås er jeg klar til at gå i gang. Jeg følger bare mit instinkt og samler alle dele i en flot halskæde.

Hvordan kan det være at man bliver så afslappet og tilfreds med sig selv efter et par timer? At lave øreringe og halskæde var en kreativ udfoldelse, hvor jeg fik lov til at eksperimentere med forskellige farver, former og materialer. I den grad! Virkelig en beroligende og terapeutisk aktivitet, der hjælper med at skabe en følelse af ro og afslapning… og stolthed ; )

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

The maximum upload file size: 3 MB. You can upload: image. Drop files here

Kontakt

Tomato - Hobby & Mode
Nybrovej 83
2820 Gentofte

CVR. 27989357
Skandinavisk Bijouteri ApS

Tomato

Følg os på Facebook og Instagram for nyheder og andre spændende opslag.


© Tomato.eu. All rights reserved.

0
    0
    Din kurv
    🚚 Få gratis fragt hvis du køber for 499,00 DKK mere!
    Kurven er tomShop mere