Skip to main content
Fragt 39 kr. - Gratis over 499
1-2 Dages levering

Gave-æsker & gaveposer

Stort udvalg i flotte gaveæsker & gaveposer til billige priser, smykkeskrin og display æsker til flot emballage, fremvisning, præsentation og opbevaring af bl.a smykker, armbånd, øreringe, halskæder og mange andre ting Se mere info i bunden af kategorien.

Viser 1–24 af 36 resultater

Gave-æsker & poser

Tomato har 2 serier gaveæsker med 5 slags æsker i hver serie, som dækker de fleste behov for små indpakning. Den ene serie er i sort, den anden er en miljøvenlig recycle gave æske i genbrugspap, og i den helt rigtige brune genbrugs farve, genbrug er jo også det miljøbevidste valg. Vi fører også en lang række af forskellige slags gaveposer, det største udvalg kan ses på vores lager.  Vi har også et godt udvalg i mindre plast æsker, som kan bruges til præsentation af smykker, mønter, ædelsten, sølv og guld emner. De mindre æsker kan så opbevares i større æsker, som praktisk inventar til pengeskab eller lign. En flot gaveæske får dit smykke til at fremstå professionelt. De fleste æsker er foret med velour på skum, og er forberedt til smykker, Så vores æsker er en flot og billig løsning
Det fulde udvalg er ikke præsenteret her i webshoppen – besøg os direkte på lageret og oplev hele vareudvalget, og få evt. et godt tilbud på køb af mange stk.

Kontakt

Tomato - Hobby & Mode
Nybrovej 83
2820 Gentofte

CVR. 27989357
Skandinavisk Bijouteri ApS

Tomato

Følg os på Facebook og Instagram for nyheder og andre spændende opslag.


© Tomato.eu. All rights reserved.

0
    0
    Din kurv
    🚚 Få gratis fragt hvis du køber for 499,00 DKK mere!
    Kurven er tomShop mere