Skip to main content
Fragt 39 kr. - Gratis over 499
1-2 Dages levering

Sterlingsølv smykkedele

Smykkedele i sterlingsølv & forgyldt sterlingsølvTomato har et af landets største udvalg af smykkedele, i 925 sterlingsølv & 18 karat forgyldt sterlingsølv. Vi producerer selv vores smykkedele i sterlingsølv, og samarbejder selvfølgelig med statens ædelmetalkontrol som er Force instituttet, som jævnligt udtager prøver & kontrollerer kvaliteten af vores smykkedele. Så selvom vi som standard har billige priser, der ofte er bedre end andre firmaers tilbud, så er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten i vores sølv smykkedele til smykkefremstilling.

Viser 1–24 af 678 resultater

Vi laver også special produktion, hvor man selv kan designe delene & Tomato står for produktionen. Der vil dog være en minimums bestilling, men vi kan lave både små & større antal med hurtig levering.

Så har du en special produktion eller større engros køb / bestilling så kontakt os gerne på post@tomato.eu. Hvis du bestiller større mængder kan vi være meget skarpe på priserne, oftest som de klart billigste i Danmark på de fleste emner til smykkefremstilling. Så drømmer du om at lave dine egne design i f.eks. sterlingsølv øreringe, så er det os du skal kontakte.

Tomato producerer løse fittings i smykkedele, som ørestikker, ørekroge & creoler i sterlingsølv og 18 k forgyldt sterlingsølv.  Vi har også specielle ”costummade” smykkedele som du ikke finder i andre firmaers sortiment. De fleste af vores smykkedele findes både i sterlingsølv & forgyldt sterlingsølv. Vi fører også sterlingsølv kæder som f.eks. figaro & ankerkæde & mange andre slags kæder, både som metervarer & færdige collier i sterlingsølv & forgyldt sølv. I vores sortiment finder du også lukkede & åbne ønsker, samt et bredt udvalg af smykkelåse b.la. karabinlåse i mange størrelser. Karabinlåsene findes selvfølgelig både som sterlingsølv & forgyldt sølv.

Vores sortiment for kvalitets smykkedele bliver kun større og større hele tiden, og vi hører gerne fra dig som kunde, hvis du synes der mangler noget i vores sortiment. Du kan kontakte os på post@tomato.eu

Du er velkommen som kunde, uanset om du er privat, engros eller professionel kunde, til at besøge vores lager butik på Nybrovej 83 i Gentofte. Du kan altid se åbningstider på forsiden af www.tomato.eu

Ordet sterlingsølv stammer helt tilbage til 1100 tallet, og kommer fra det latinske ord steriilensium. Et af de første produkter der blev lavet i sterlingsølv var en Normansk sølv penny udstedt af William erobreren. 925 sterlingsølv legeringen vil sige, at der er et indhold af mindst 92,5% rent sølv, og resten er som oftest kobber. Denne legering er særdeles velegnet i hårdhed til at bruge til smykker & smykkedele, i det rent sølv er for blødt til at bruges til for f.eks. smykker.

Kontakt

Tomato - Hobby & Mode
Nybrovej 83
2820 Gentofte

CVR. 27989357
Skandinavisk Bijouteri ApS

Tomato

Følg os på Facebook og Instagram for nyheder og andre spændende opslag.


© Tomato.eu. All rights reserved.

0
    0
    Din kurv
    🚚 Få gratis fragt hvis du køber for 499,00 DKK mere!
    Kurven er tomShop mere