Skip to main content
Fragt 39 kr. - Gratis over 499
1-2 Dages levering

Lav´ dine egne designs / Storkøb

Tomato har et stort program af smykkedele på lager – men producere også dele til storkøbskunder og gerne i dine helt egne designs. De fleste af vores kunder bliver overrasket over det lave prisniveau og hvor let det er og få fremstillet sine egne unikke designs. Se mere omkring ”mine egne designs” herunder eller mail til os for mere info. : post@tomato.eu

Minimumsantallet i produktioner af dine egne designs – eller en storkøbsproduktion i et større antal af et bestemt varenummer/varetype ligger typisk på 50-200 stk. af hvert emne i sterlingsølv og lidt flere i ædelstål. Tilbud udregnes især efter vægten på emnet, antallet og den aktuelle dagskurs på materialet. Vi pakker efter ønske, f.eks. i poser med firmalogo. For at kunne beregne tilbud er det naturligvis vigtigt at vi får alt relevant info., en enkel tegning på et alm. papir med alle mål osv. sendt pr. mail vil som regel være nok. Vores erfaringer er at næsten alt kan fremstilles uden de store problemer, især hvis man som kunde har gjort sig nogle nøje overvejelser på forhånd. Vi indgår gerne i hvad der kan give tekniske udfordringer, men indgår som sådan ikke i den designmæssige udformning. Normalt godkender vores kunder nemt en prøve ud fra 3D e-mail billeder som typisk fremsendes 3-6 hverdage efter vi har modtaget tegning mål mv.  Det er den hurtigste fremgangsmåde og uden meromkostning. Færdige specialproduktioner godkendt ud fra 3D mail billeder kan typisk leveres 2-4 uger efter din godkendelse. Det er også muligt at få en fysisk prøve i hånden til godkendelse, det tager typisk 3-4 uger længere tid og koster typisk dkr. 600-1000,-pr. prøve.

Produktioner i egne design kræver et depositum på ca. 25-30 % før produktionen sættes i gang og resten af beløbet betales ved levering. Alle specialproduktioner er ”B2B ” (business to business) uden returret. Det er vigtigt at du selv har designet de dele du ønsker at sætte i produktion og ikke laver efterligninger af andres emner. Vi tilbyder naturligvis eneret på dine egne unikke design.

Storkøb

Tomato tilbyder storkøbs-rabatter på smykkedele i 925 sterlingsølv m./u.  ægte 18 karat forgyldning ved bestilling af 3 eller 10 enheder eller flere af samme vare nr. Yderligere tilbydes 10 % rabat v. samlede bestillinger over kr. 2000,- inkl. moms  / og 15 % v. samlede bestilling over kr. 4000,- inkl. moms. Bemærk, stort set alle varetyper i webshoppen kan indgå for at opnå ekstra rabatterne på 10 el. 15 %.

Leveringsgaranti i Tomato varenumre

Ønskes en 100 % leveringsgaranti i sterlingsølv-dele kræver det en forudbestilling og typisk en minimumsbestilling på ca. 60-100 stk. af hvert varenummer (det samlede antal kan være både med og uden forgyldning) Levering af større bestillinger tager typisk 3 uger og kræver et mindre depositum. Vi pakker som du ønsker og kan ofte tilbyde en  lavere pris alt afhængig af varetype mængde osv. Forhør evt. nærmere omkring storkøb af Tomato varenumre på mail : post@tomato.eu

Viser alle 18 resultater

Kontakt

Tomato - Hobby & Mode
Nybrovej 83
2820 Gentofte

CVR. 27989357
Skandinavisk Bijouteri ApS

Tomato

Følg os på Facebook og Instagram for nyheder og andre spændende opslag.


© Tomato.eu. All rights reserved.

0
    0
    Din kurv
    🚚 Få gratis fragt hvis du køber for 499,00 DKK mere!
    Kurven er tomShop mere