Skip to main content
Fragt 39 kr. - Gratis over 499
1-2 Dages levering

Ferskvandsperler strenge/løse

Hos Tomato har vi et Stort udvalg af Ægte Barokperler, Ferskvandsperler, Perlemorsperler & Shell pearls i mange str. & former. På strenge & i løssalg. Meget populære til smykkedesign bl.a. øreringe, halskæder og armbånd. Vi har masser af sten strenge og ferskvands perler og zircon krystal strenge på lager som ikke er vist på nettet. Så kom gerne forbi vores lager og se det store udvalg til nok danmarks bedste priser.

Viser 1–24 af 85 resultater

Ferskvandsperler er en perle som bliver produceret i en naturlig musling, i moderne tider bliver de produceret i perlefarme fortrinsvis i Asien. De bliver også kaldt kultur perler, barok perler, ikke at forveksle med deep sea perler som kan være meget kostbare, så er dyrkede ægte ferskvandsperler barokperler en mere billig proces.
Perlerne bliver dyrker ved at man lægger en udskåret del af en muslingeskal (mother of pearl), ind i den form som man gerne vil have, og efter nogle år kan man så høste en smuk ferskvandsperle / barokperle. Efter ferskvandsperlerne bliver høstet fra muslingen, bliver de sorteret & poleret i tromler. Ferskvandsperler kan have mange former og blive brugt på mange måder, men bliver som oftest brugt til smykkefremstilling. De fleste ferskvandsperler er naturligt hvide, og de fleste andre farver end hvide ferskvandsperler er indfarvede, indfarvede ferskvandsperler er ikke nødvendigvis et dårligere produkt end de hvide ferskvandsperler, idet indfarvede ferskvandsperler som regel holder farven godt og er meget smukke.
Ferskvandsperlerne kan være anborede til perleørestikker. De kan også være side eller gennemborede, og vil som regel blive solgt på hele strenge. Ægte ferskvandsperler kan blive brugt på utallige måder i smykkefremstilling, som øreringe, perlearmbånd eller perlekæder. Hvis man mixer ægte smykkedele med ferskvandsperler kan man få nogen meget unikke perle designs.

Kontakt

Tomato - Hobby & Mode
Nybrovej 83
2820 Gentofte

CVR. 27989357
Skandinavisk Bijouteri ApS

Tomato

Følg os på Facebook og Instagram for nyheder og andre spændende opslag.


© Tomato.eu. All rights reserved.

0
    0
    Din kurv
    🚚 Få gratis fragt hvis du køber for 499,00 DKK mere!
    Kurven er tomShop mere