Skip to main content
Fragt 39 kr. - Gratis over 499
1-2 Dages levering

Smykkebakker

Hos Tomato har vi et stort udvalg af smykkebakker i forskellige materialer kan bruges til smykkeopbevaring eller til præsentationsbakke, mange bruger dem også som en smykkebakke til messe eller udstilling eller i butik. De fleste kommer enten som en velour smykkebakke eller kunstlæder smykkebakke. Vores smykkebakker kommer med forskellige indretninger, og alt sammen til nogle af danmarks bedste priser. Se mere info i bunden af kategorien.

Viser 1–24 af 31 resultater

Præsentations bakker / smykkebakker

Hos Tomato kan du altid finde den rigtige smykkebakke til smykkeopbevaring eller smykke præsentation. En præsentations bakke kan bruges til rigtig mange forskellige ting, blandt andet stabelbart pengeskabsinventar, eller til diverse samlinger evt. oldtids/detektor fund.
Vi er lager førende på de viste ting på hjemmesiden, så det kan afhentes eller sendes hurtigt. Så er du professionel guldsmed eller privat samler, kan du sikkert bruge en af vores kasser med glaslåg eller stabel bakke. Bemærk at vi ikke har tilbud men altid dk’s bedste priser, og store mængderabatter fra 3 stk.

Kontakt

Tomato - Hobby & Mode
Nybrovej 83
2820 Gentofte

CVR. 27989357
Skandinavisk Bijouteri ApS

Tomato

Følg os på Facebook og Instagram for nyheder og andre spændende opslag.


© Tomato.eu. All rights reserved.

0
    0
    Din kurv
    🚚 Få gratis fragt hvis du køber for 499,00 DKK mere!
    Kurven er tomShop mere