DanishEnglishGermanNorwegianSwedish

Smykkebakker

Hos Tomato har vi et stort udvalg af smykkebakker i forskellige materialer kan bruges til smykkeopbevaring eller til præsentationsbakke, mange bruger dem også som en smykkebakke til messe eller udstilling eller i butik. De fleste kommer enten som en velour smykkebakke eller kunstlæder smykkebakke. Vores smykkebakker kommer med forskellige indretninger, og alt sammen til nogle af danmarks bedste priser. Se mere info i bunden af kategorien.

Filtre

Pris
Antal pr. side
Smykkedele & hobby
Udstilling, opbevaring & gaveæsker
Storkøb/engros & partivarer
Mode, accessories & personlig
Kontor, emballage & teknik
Fritid & leg øvrige

Præsentations bakker / smykkebakker

Hos Tomato kan du altid finde den rigtige smykkebakke til smykkeopbevaring eller smykke præsentation. En præsentations bakke kan bruges til rigtig mange forskellige ting, blandt andet stabelbart pengeskabsinventar, eller til diverse samlinger evt. oldtids/detektor fund.
Vi er lager førende på de viste ting på hjemmesiden, så det kan afhentes eller sendes hurtigt. Så er du professionel guldsmed eller privat samler, kan du sikkert bruge en af vores kasser med glaslåg eller stabel bakke. Bemærk at vi ikke har tilbud men altid dk’s bedste priser, og store mængderabatter fra 3 stk.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.