Skip to main content
Fragt 39 kr. - Gratis over 499
1-2 Dages levering

Læder

Tomato fører i vores sortiment blandt andet randsyet læder, rundsyet læder eller såkaldt rundskåret lædersnøre eller lædersnor i mange størrelser. Meget velegnet som smykkemateriale og til ophæng. Snor og snøre fås fra 0,5 mm og op efter. Flere forskellige slags høj kvalitet flettet læder samt masser af forskellige lædersnøre og skindsnor. Vi har også skind til Samerarmbånd. Se mere info i bunden af kategorien.

Viser 1–24 af 93 resultater

De mest almindelige anvendte størrelser af lædersnor har vi på hele ruller i mange tykkelser / diameter, lige fra tynd til tyk f.eks. rund sort lædersnøre 0,5 mm og 1 mm samt 1,5 mm og 2 mm. Herefter springer de 1 mm i størrelserne, så den næste er 3mm og det går helt op til 6mm. Mange af tykkelserne tilbydes ligeledes i metermål.

Alt læder og lædersnor er testet. Det overholder de strengeste regler og betingelser for miljøvenlig produktion.
Lab testet og fri for følgende stoffer :Lead Free, AZO free, PCP free, Formaldehyde free, Cadmium free, CHROMIUM free.
Tomato har ikke tilbud, men vi forsøger at holde et højt kvalitetsniveau til en fast lav-pris, som nok er Danmarks billigste.
Da alt læder er naturmateriale, kan der dog forekomme mindre forskelle fra “rulle til rulle” med lædersnøre. Ligeledes kan der forekomme sammensyninger og mindre fejl som små farveændringer, ujævnheder og lign. Enkle syninger i rand & rundsyet læder kan have små fejl og små stykker skal evt. frasorteres. Afklippet læder byttes ikke med mindre at der er fejl fra vores side.

Kig gerne forbi vores lager, vi har mange slags der ikke er på webshoppen. Ved større mængder af lædersnor og lædersnøre kan vi lave special produktion.

Kontakt

Tomato - Hobby & Mode
Nybrovej 83
2820 Gentofte

CVR. 27989357
Skandinavisk Bijouteri ApS

Tomato

Følg os på Facebook og Instagram for nyheder og andre spændende opslag.


© Tomato.eu. All rights reserved.

0
    0
    Din kurv
    🚚 Få gratis fragt hvis du køber for 499,00 DKK mere!
    Kurven er tomShop mere