Skip to main content
Fragt 39 kr. - Gratis over 499
1-2 Dages levering

Smykkeskrin & glaskasser til display / udstilling

Stort udvalg af kasser, display æske og smykke skrin i mange forskellige materialer til opbevaring, display, præsentation, udstilling af smykker såsom finger ringe, halskæder og armbånd. Se mere info i bunden af kategorien.

Viser 1–24 af 36 resultater

Smykkeskrin & glaskasser til display / udstilling

Vi har rigtig mange muligheder for flot opbevaring af smykkedele. Eller hvad med en kvalitets urkasse med med plads til 2 eller 5 ure, som ogsaå kan bruges som smykkeskrin, eller den helt store urkasse til 10 ure, til dem med den store ursamling.
Det er altid praktisk at opbevare tingene i et smykkeskrin eller en display æske. Mange bruger også kasser og en display æske som praktisk inventar til smykker og værdigenstande i pengeskab eller sikkerhedsbox.
Glas kasser er også meget velegnede til udstilling af hobby artikler, eller hvem ønsker ikke at udstille detektor fund, eller mønter, eller en smuk samling af sten i en display æske, hvilken flottere præsentation af ens stensamling fåes?? Eller til hvad end man ønsker. Bakkerne bruges også af optiker og private som såkaldt præsentationsbakke eller fremvisnings bakke af briller og rigtig mange andre ting. Tomato’s serie af bakker samt display æske og smykkeskrin er prisvenlige, og der er altid et godt tilbud på køb af flere stk. De fleste display kasser fås med kunstlæder eller såkaldt leatherroid, eller velour i sort eller andre farver.
På hjemmesiden ses kun et udpluk. Kom og besøg os på lageret for at se og købe det fulde udvalg.

Kontakt

Tomato - Hobby & Mode
Nybrovej 83
2820 Gentofte

CVR. 27989357
Skandinavisk Bijouteri ApS

Tomato

Følg os på Facebook og Instagram for nyheder og andre spændende opslag.


© Tomato.eu. All rights reserved.

0
    0
    Din kurv
    🚚 Få gratis fragt hvis du køber for 499,00 DKK mere!
    Kurven er tomShop mere