Skip to main content
Fragt 39 kr. - Gratis over 499
1-2 Dages levering

Smykkekurser / Drop-in smykkeværksted

 • Drop-in smykkeværksted: Drop-in og lav unikke smykker hele året i vores smykke-værksted. Køb et af Tomatos smykke-start-sæt på vores lager i Gentofte og benyt Tomatos smykkeværksted. Her kan du frit låne smykkeværktøj og der medfølger et udvalg af perler, som kan benyttes til det pågældende smykkestartsæt. Se mere her: https://tomato.eu/vare/helt-nyt-diy-smykke-koncept-drop-in-smykke-vaerksted-er-nu-aabnet/
 • Smykkekursus: Tomato sætter løbende nye smykkekurser op, som altid kan følges her på siden – bestil f.eks. plads på de aktuelle kurser der ses herunder. Alle er velkomne hos Tomato – har du spørgsmål til hvilken alder kurserne henvender sig til, så skriv til crea@tomato.eu En tommelfingerregel er dog at hvis barnet kan sidde stille og koncentrere sig, er det gammelt nok til at deltage på kurset.
 • Skræddersyet kursus: Tomato skræddersyr også kurser efter ønske, f.eks. til en god dag med vennerne, en fødselsdag, en polterabend el. lign. Tomato har rammerne med et kæmpe pluklager, men vi kan også komme ud til dig. Kontakt vores smykkeinstruktør på crea@tomato.eu – så finder vi sammen en god løsning.
Kontakt

Tomato - Hobby & Mode
Nybrovej 83
2820 Gentofte

CVR. 27989357
Skandinavisk Bijouteri ApS

Tomato

Følg os på Facebook og Instagram for nyheder og andre spændende opslag.


© Tomato.eu. All rights reserved.

0
  0
  Din kurv
  🚚 Få gratis fragt hvis du køber for 499,00 DKK mere!
  Kurven er tomShop mere