DanishEnglishGermanNorwegianSwedish

Perler krystaller ædelsten

Tomato producerer selv vores gennemborede & anborede sten og halvt borede perler, vi køber direkte fra stensliberiet uden mellemled. Vi kan derfor sælge kvalitets anboret og gennemborede sten i mange former runde, dråbe, ovale osv. til rigtig attraktive priser. Vi kan specialproducere sten eller stendråber, efter kundens ønske helt ned til 50 stk. pr. design skriv til service@tomato.eu for mere info omkring dette. Se mere info i bunden af kategorien.

Filtre

Pris
Antal pr. side
Smykkedele & hobby
Udstilling, opbevaring & gaveæsker
Storkøb/engros & partivarer
Mode, accessories & personlig
Kontor, emballage & teknik
Fritid & leg øvrige

Vores faceteret halvædelsten og ædelsten er tæt faceterede i god kvalitet. Bemærk at hullet i de anborede perler kun er 3 til 4 mm dybt, og man bruger for eks. et stiftøsken som limes i. Vi har øskner i 316 ædelstål i flere farver og former. Perlerne kan også bruges i en dråbe formet skål, eller fingerringe med en stift, eller til ørestikker.
Vi nævner her nogle af vores smukke sten, for eks. den klassiske mørke Ametyst eller den lidt lysere i pink, farverige Regnbuemånesten som nogen også kalder Spectrolit, eller Labadorit / Labradorit som er en sten med et helt fantastisk skær der kaldes labradorescence, Bjerg krystal en klar smuk sten men hvis lyset fanges kan den stråle i alle regnbuens farver. Citrin med den helt specielle gule farve, eller den fantastiske Røgkvartz samt mange flere.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.