Skip to main content
Fragt 39 kr. - Gratis over 499
1-2 Dages levering

Perler krystaller ædelsten

Tomato producerer selv vores gennemborede & anborede sten og halvt borede perler, vi køber direkte fra stensliberiet uden mellemled. Vi kan derfor sælge kvalitets anboret og gennemborede sten i mange former runde, dråbe, ovale osv. til rigtig attraktive priser. Vi kan specialproducere sten eller stendråber, efter kundens ønske helt ned til 50 stk. pr. design skriv til service@tomato.eu for mere info omkring dette. Se mere info i bunden af kategorien.

Viser 1–24 af 631 resultater

Vores faceteret halvædelsten og ædelsten er tæt faceterede i god kvalitet. Bemærk at hullet i de anborede perler kun er 3 til 4 mm dybt, og man bruger for eks. et stiftøsken som limes i. Vi har øskner i 316 ædelstål i flere farver og former. Perlerne kan også bruges i en dråbe formet skål, eller fingerringe med en stift, eller til ørestikker.
Vi nævner her nogle af vores smukke sten, for eks. den klassiske mørke Ametyst eller den lidt lysere i pink, farverige Regnbuemånesten som nogen også kalder Spectrolit, eller Labadorit / Labradorit som er en sten med et helt fantastisk skær der kaldes labradorescence, Bjerg krystal en klar smuk sten men hvis lyset fanges kan den stråle i alle regnbuens farver. Citrin med den helt specielle gule farve, eller den fantastiske Røgkvartz samt mange flere.

Kontakt

Tomato - Hobby & Mode
Nybrovej 83
2820 Gentofte

CVR. 27989357
Skandinavisk Bijouteri ApS

Tomato

Følg os på Facebook og Instagram for nyheder og andre spændende opslag.


© Tomato.eu. All rights reserved.

0
    0
    Din kurv
    🚚 Få gratis fragt hvis du køber for 499,00 DKK mere!
    Kurven er tomShop mere