Skip to main content
Fragt 39 kr. - Gratis over 499
1-2 Dages levering

Et armbånd skal aldrig være kedeligt. Der findes de flotteste perler, krystaller, ægtesten og charms til at vække vores kreativitet. Og den japanske producent Miyuki er ekspert i at levere små perler i høj kvalitet der er perfekte til at pynte vores smykker. Uden tvivl her hos Tomato kan du finde et stort udvalg af dem.

Tila perler er særlige, fordi de har en flad, rektangulær form med to parallelle huller, der går gennem perlen. Disse huller gør det nemt at trække perlerne på en snor eller tråd, og de tillader også mere komplekse perlevævningsteknikker.

Præcise mønstre

Tila-perler er normalt meget ensartede og har skarpe kanter, hvilket gør dem ideelle til at skabe præcise mønstre. De fås i forskellige størrelser, typisk mellem 5 og 7 millimeter i længden, og de er tilgængelige i et bredt udvalg af farver og overflader, herunder blanke, matte og metalliske.

Tila-perler kan bruges alene i enkle mønstre eller kombineres med andre perler og smykkekomponenter for at skabe mere komplekse designs. De er populære inden for perlesyning og perlevævning, hvor de bruges til at lave armbånd, halskæder, øreringe og andre smykker. De egner sig også godt til broderi og vævede mønstre.

Da Tila-perler er af høj kvalitet og har en jævn form, er de populære både blandt nybegyndere og erfarne perlekunstnere. De giver mulighed for at skabe præcise og detaljerede designs og er velegnede til en bred vifte af kreativt håndværk.

Armbånd projekt

Jeg er vild med Tila perler. Jeg kan kun se mulighederne når jeg kigger på dem! Med Miyuki Seed beads eller Miyuki Delicas, med elastiksnor, til perlevævning, syet med Miyuki tråd, Fireline eller Wildfire, eller hvad man finder på. Det er nemt at fange rigtig mange opskrifter af syet armbånd med Miyuki perler og tråd på nettet.

Jeg kan lide når Tila perler sidder sammen og at jeg kan lege med de forskellige størrelser, (tila, halv-tila og qvart-tila) og farver.

Til projektet jeg har brugt:

 • Wire i str. 0,25mm
 • Wire beskyttelse. JA!!! Størrelse passer perfekt med Tilas hulle og de giver en perfekt rent slutning til armbånd). Wire beskyttelser kan klemmes i hver ende, så bedre kan det ikke være!!!
 • Lås og evt. åbne ringe (hvis låse skal drejes 90grader i forhold til armbåndet flad side)
 • Guld belagte Tila og guld belagte qvart-tila. Jeg bruger dem til at separere de forskellige farve, til at give rytme og gør lidt ekstra i kvalitet og finish på armbånde. Hvem siger nej til lidt luksus?
 • Tila, halv-tila og kvart tila i forskellige farve

Og procedure til at designe og færdiggøre de armbånd er den man bruger til at smykkefremstille med wire. Enkelt. Kig gerne på blog indlag ; )

Jeg elsker dem!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

The maximum upload file size: 3 MB. You can upload: image. Drop files here

Kontakt

Tomato - Hobby & Mode
Nybrovej 83
2820 Gentofte

CVR. 27989357
Skandinavisk Bijouteri ApS

Tomato

Følg os på Facebook og Instagram for nyheder og andre spændende opslag.


© Tomato.eu. All rights reserved.

0
  0
  Din kurv
  🚚 Få gratis fragt hvis du køber for 499,00 DKK mere!
  Kurven er tomShop mere