Start – ”gør-det-selv-sæt” til halskæde i sterlingsølv. Nr. NECK-4

40,00 DKK
Fra 30,00 DKK /enhed

Start -Smykkesæt – til 1 stk. halskæde i sterlingsølv.
Bemærk at dette smykkesæt er det rene sæt som ikke giver adgang til vores smykkeværksted. Læs om smykkeværkstedet nederst på siden.

Sættet indeholder :
– 1 lås/ kædeforlænger-sæt nr. s393 i sterlingsølv, med 1 stk. 9 mm. karabinlås med loddet o-ring & 3 cm. kæde, 925 stemplet charm med loddet o-ring.
– 2 stk. klemmerør nr. s497 i sterlingsølv.
– 1 stk. stål-smykkewire i dia. 0,3mm. i længde 55 cm.
– Bliv inspireret og find råd og vejledning til fremstilling af halskæde på vores blog, “Smykkefremstilling med wire”: https://tomato.eu/smykkefremstilling-med-wire/

Der er ingen perler inkluderet i sættet. Alverdens perler til armbåndet kan tilkøbes i webshoppen eller v. besøg på lageret i Gentofte.

3. billede er et showbillede til inspiration.

Læs nedenfor om muligheden for at benytte Tomato’s eget smykkeværksted:

Antal 1 - 2 3 - 9 10+
Pris 40,00 DKK 35,00 DKK 30,00 DKK
Fremragende ☆☆☆☆☆ Trustpilot
Billig fragt Gratis fragt over 499,-
Hurtig levering 1-2 dage 1-2 dages levering

Beskrivelse

På vores lager i Gentofte kan du købe vores DIY-smykkestartsæt til halskæde for 150 kr. og benytte Tomatos smykkeværksted.
Her kan du frit låne smykkeværktøj og der vil derudover være et udvalg af perler til rådighed, som kan benyttes til det pågældende smykkestartsæt.
Andre perler eller smykkedele kan let tilkøbes på vores lager ved siden af, hvor du finder et stort udvalg af alt hvad du skal bruge til at skabe dine egne personlige smykker.
Læs mere her: https://tomato.eu/vare/helt-nyt-diy-smykke-koncept-drop-in-smykke-vaerksted-er-nu-aabnet/?preview_id=108458&preview_nonce=40992e4d9a&_thumbnail_id=108459&preview=true

Køb af smykkesæt og et besøg på smykkeværkstedet inkluderer en let Gør-det-selv-guide (ingen smykkelærer)
Har du lyst til at lære endnu mere, kan du tilmelde dig vores smykkekurser med smykkelærer – se link: https://tomato.eu/vare-kategori/smykkedele-hobby/smykke-og-hobbykurser/