Selenit hjerteskål ca. 10 cm. / 10 stk. pr. enhed

580,00 DKK

Selenit hjerteskål

Måler ca. 10 cm. og ca. 3 cm i højden.

10 stk. pr. enhed.

Selenit har sit navn fra Selene (Månegudinden)
Healere tillægger Selenit disse egenskaber
Fjerner onde ånder og healer kroppen
Bruges til at rense andre krystaller og sten for at ”oplade” dem.

Vores sten er i høj kvalitet.

Disse sten egner sig godt til videresalg/detail salg.
Vi har flere stamkunder der oplever stor succes ved videresalg.
De beskrevne egenskaber / betydninger samt fotos af stenene må gerne kopieres og bruges.
Besøg vores lagerbutik i Gentofte, hvor du også kan købe de mange forskellige slags rå & polerede ægte natur sten & krystaller enkeltvis eller i mindre partier.
For mere info kontakt os gerne på service@tomato.eu
Fremragende ☆☆☆☆☆ Trustpilot
Billig fragt Gratis fragt over 499,-
Hurtig levering 1-2 dage 1-2 dages levering
Varenummer (SKU): Selenit hjerteskål ca. 10 cm. 10 stk. Kategorier: , ,

Beskrivelse

Selenit er en variant af mineralet gips, det kommer i flere naturlige farve variationer, blandt andet den orange, eller i ørkenroser. Men det er den naturlige hvide selenit som er den mest almindelige og populære.

Vi fører en lang række af Selenit emner som skåle, palmstones, stave, hjerter, lysestager, kugler og meget mere. Alt kan købes af private i vores lagerbutik, og engros / til videresalg fra vores eksterne lager, alt sammen til DK’s bedte priser både for private & engros.

Selenit kommer i forskellige variationer fra mineralet gips, Selenit er oprindelig opkaldt efter den græske månegudinde Selene. Selenit var højt værdsat for sin skønhed af grækerne og egypterne og er blevet brugt som vinduer i kirker og til utallige dekorative formål, Selenit bruges også i smykker, selvom den besidder en vis naturlig skrøbelighed og kan opløses i vand, så det anbefales at Selenit ikke kommer i kontakt med vand.

I de senere år er der fremkommet mange lysende stande, som kan lyse i forskellige farver, og forskellige lysstyrker. Her er emner af Selenit som tårne, kugler, skåle eller lign. Specielt velegnede til at bruge. Det er meget smukt at se på, og bruger man en kvalitets Selenit kugle, så vil lyset brydes gennem kuglen som en slags naturligt øje, der udstråler lys & varme.

Selenit er kendt af healere for sin ”power” egenskaber, som mener at den blandt andet kan bruges til at genoplade energien til andre sten, til det formål tibyder vi bla. Selenit plader eller såkaldte flats. Selenit er kendt for at fjerne negative energier, og connecte til højere kræfter (måske skal vi donere nogen til vores folketing😊) Det menes at Selenit er forbundet med kronechakraet, som står for det spirtuelle og visdom, selenit bruges ofte til at meditere med. Dette er blot nogle af de egenskaber Selenit tillægges.